BBTK

22-5-2019 15:18 Afdrukken

BBTK fietst opnieuw tegen kanker!

Het is ondertussen traditie geworden. Tijdens het Hemelvaartweekend geven duizenden coureurs het beste van zichzelf in de 1000km tegen kanker. Ook dit jaar is de BBTK van de partij met twee ploegen. Dit jaar is trouwens een speciale editie: het is de 10de keer dat de 1000km plaatsvindt. Wij waren er van in het begin bij. Dit is dus voor ons ook een beetje een jubileum. Onze voorzitter, Erwin De Deyn, doet daarom een extra inspanning en zal twee ritten meefietsen. Een eerste rit van Mechelen naar Antwerpen op 30 mei en de laatste rit van Oudenaarde naar Mechelen op 2 juni.

 

 

Dit jaar geven we bovendien een speciale brochure uit “Werk en kanker”. Daarin staan een aantal antwoorden op vragen die werknemers met kanker zich kunnen stellen. Ook wie wil zorgen voor iemand met kanker kan nuttige informatie vinden in deze brochure. Houd onze website in de gaten voor meer info.

Wil je ons team en het wetenschappelijk onderzoek naar kanker steunen, dan kan dit door een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170210871

Alle supporters zijn welkom!

Meer info in verband met middagsteden en ritten

Share/Bookmark