BBTK

3-7-2019 15:56 Afdrukken

 

Virtuele perszaal 

 

Zoeken jullie een referentiepunt om een heet hangijzer uit de politieke, sociale of economische actualiteit toe te lichten?
Willen jullie graag een interview vastleggen met één van onze politiek verantwoordelijken? Heb je een foto nodig voor bij een artikel? De getuigenis van een werknemer? Of gewoon algemene informatie over onze organisatie?

 

Met meer dan 10000 militanten en 200 leden aan politiek personeel is de BBTK een belangrijke sociale partner. Wij zijn actief in heel wat sectoren, zoals de Handel, de sector van het ANPCB, de Financiën, de Industrie, de sectoren Informatie en Communicatie, de Logistiek en de Social Profit. Ook bedienden uit andere sectoren worden door ons beschermd.

 

Contact: Alissa De Ceuninck
Communicatiedienst
GSM + 32 470 89 20 03
adeceuninck@bbtk-abvv.be

 

Ontvang de persberichten in je mailbox

Ontvang je graag alle persberichten in je mailbox, schrijf dan in via deze link


Onze laatste persberichten

 

Laatste persberichten
in gemeenschappelijk vakbondsfront

 

Algemeen logo BBTK

BBTK | SETCa | BBTK-SETCa | SETCa-BBTK

Ons logo is ook uitgewerkt met onze volledige naam of slogan, per sector, per gewestelijke afdeling, en dit in diverse formaten (vectorieel, bitmap) en kleurschalen (RGB, CMYK, Grayscale, enz.). Ons volledig grafisch charter kan je hier raadplegen. Als je één van die afgeleide versies nodig hebt of met vragen zit, kan je steeds terecht bij de communicatiedienst die je graag verder helpt.