BBTK > Nieuws > Overweeg je om in het buitenland te gaan werken? Denk dan aan je UNI Paspoort!

25-3-2014 18:27 Afdrukken

Overweeg je om in het buitenland
te gaan werken?

Denk dan aan je UNI Paspoort!

 

Tegenwoordig gaan steeds meer werknemers en vooral kaderleden in het buitenland werken voor een contract van korte of lange duur. In zo’n situatie heb je meer dan ooit nood aan de voordelen die het lidmaatschap van een vakorganisatie oplevert.

Dankzij het nieuwe systeem van UNI Global Union, de wereldwijde federatie van dienstenvakbonden met maar liefst 320 aangesloten vakorganisaties, kan je aansluiting bij de BBTK nu voor jou deuren in de hele wereld openen.

UNI Global Union heeft immers het UNI Paspoort gemaakt waardoor je onmiddellijk gebruik kan maken van de tips en de informatie die de bij UNI aangesloten vakbonden bieden, ongeacht de plaats waar je werkt. Zo kan je dus tips krijgen over werkgerelateerde materies (bijv. analyse van je arbeidsovereenkomst, lokale arbeidswetgeving en CAO’s).

 

Wens je dit paspoort?

Stuur dan een mailtje naar Katalin Di Battista kdibattista@setca-fgtb.be  en je zou je paspoort binnen de 10 dagen moeten ontvangen, samen met de lijst van regionale UNI-kantoren die je zullen helpen in contact te komen met een lokale vakbond in het nieuwe land.

 

 

Share/Bookmark