BBTK

11-4-2018 13:01 Afdrukken

Social Media knoppen

 

Op onze website zijn knoppen opgenomen die u toelaten om bepaalde webpagina’s te beoordelen en/of te delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Deze knoppen werken door middel van stukjes code die door de respectievelijke sociale media bedrijven geproduceerd zijn. Door middel van deze code worden cookies op uw toestel bewaard.

BBTK raadt aan om de privacyverklaring van deze aanbieders na te lezen om een zicht te krijgen op wat deze partijen door middel van cookies doen met uw (persoons)gegevens. BBTK maakt selectief gebruik van de functionaliteit van sociale media om de algemene gebruikservaring van de BBTK websites te optimaliseren.

De informatie die deze sociale media bedrijven verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ verklaren in hun respectievelijke privacy policies, zich te houden aan de Privacy Shield principes. Ze onderschrijven het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 

Wijzigingen

De BBTK kan deze sociale media verklaring wijzigen. De laatste versie is steeds terug te vinden op de websites.

De laatste wijziging gebeurde op 11/04/2018.