BBTK > Sociale Verkiezingen 2020

30-9-2019 13:13 Afdrukken

 

Sociale verkiezingen 2020

Word kandidaat!

Een onveilige werkomgeving, weinig aandacht voor de rechten van de werknemers, arbeids- en loonvoorwaarden die onder de verwachtingen van het personeel blijven … In elk bedrijf zijn er dingen die we graag willen veranderen, die we willen verbeteren en zaken die gewoonweg niét werken. Sommige zaken lopen ook goed, zijn noodzakelijk voor het welzijn van de werknemers en moeten koste wat het kost worden veiliggesteld of zelfs uitgebreid.

Je trekt je heel wat zaken die mislopen op je bedrijf aan en je voelt de behoefte om te reageren. Je voelt je betrokken bij wat er in je bedrijf gebeurt. Dan is personeelsvertegenwoordiger worden de geknipte uitdaging voor jou.

 De sociale verkiezingen zullen plaatsvinden tussen 11 en 24 mei. Ze zijn het moment bij uitstek om de zaken aan te pakken op je werk. Je vindt op deze pagina’s een overzicht van alles wat je over de sociale verkiezingen moet weten.

Een werkwereld uittekenen met meer rechtvaardigheid en solidariteit voor je collega’s en voor jezelf: iets voor jou? Aarzel niet, word kandidaat!

 

Lees meer